Afspraak maken

Spreekuur is altijd op afspraak. Eén afspraak duurt 10 minuten.

Voor een afspraak kunt u de praktijk bellen op werkdagen tussen 8.00 en 12.00 uur. Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen stellen naar de reden van uw consult . Zij stelt vragen om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw klacht. De assistente is, net als de huisarts, verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Voorkeur voor een arts
Heeft u voorkeur voor een arts, vermeldt dan bij het maken van een afspraak bij welke arts u de afspraak wilt. Wij proberen daar dan rekening mee te houden.

Telefonisch terugbelspreekuur
Tussen 8.00 uur en 17.00 uur kunt u naar de praktijk bellen (020-6823867) en vragen om een telefonisch consult. De huisarts belt u op een afgesproken tijdstip dan terug. Meestal zal de dokter u terugbellen tussen 16 en 17 uur.

ook voor laboratorium uitslagen kunt u de praktijk bellen tussen 16-17 uur.

Afspraak afzeggen
Een afspraak afzeggen dient u minimaal 24 uur van te voren telefonisch of via de mail te doen.
Let op, afzeggen van een afspraak bij de psycholoog moet 48 uur van te voren aangegeven worden.
Wanneer u te laat afzegt of niet op uw afspraak verschijnt brengen wij u een consult in rekening. Dit consult moet u zelf betalen en kunt u niet bij uw zorg verzekering declareren

E-consult
Dit is bedoeld voor een korte vraag aan de dokter of de assistente. Uw vraag wordt net zo vertrouwelijk en zorgvuldig behandeld als via telefoon. Wij proberen uw vraag binnen 48 uur te beantwoorden op werkdagen.

Visite
Als u te ziek bent om naar de praktijk te komen dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Visite wordt gereden tussen 12-13 uur. Graag een visiteaanvraag, indien mogelijk, tussen 8 en 10 uur doorgeven aan de assistente.

Spoedgevallen
Neem bij spoedgevallen direct telefonisch contact met de praktijk. Bel de praktijk ook wanneer u twijfelt over de ernst van de klachten. Spoedlijn overdag: 020- 6823867 en kies 1. Buiten kantooruren: 088-0030600